TEMSE A – MEEUWEN A 21 – 21

Op voorhand al een moeilijke verplaatsing richting Temse. Een ploeg die steeds tot het einde zal knokken om de winst te willen binnenhalen.

We hadden met het A-team een moeilijke voorbereiding achter de rug. Maar uiteindelijk de ploeg toch kunnen klaarstomen om Temse aan te gaan. We starten niet gretig/scherp genoeg aan deze wedstrijd. Verdedigend zit het redelijk OK maar afwerkend zit het zeker niet goed.
We missen in de eerste helft 4 open doorlopers waardoor we nooit de kloof op het bord kunnen zetten. Integendeel zelfs, we komen vaak op achtervolgen aan, waarbij Temse steeds de eerste keer tegenprikt om de wedstrijd in handen te houden. Ze waren telkens net iets gretiger of scherper voor de korf.

Uiteindelijk gaan we de rust in met een achterstand, iets wat we de afgelopen weken niet gewend waren.

Tijdens de rust proberen we de groep wel wat tot rust te laten komen. Het plan bleef staan en geloofden nog steeds in de groep die voor ons zat. Alles moest een tandje gretiger, net dat iets meer willen dan Temse. We komen uit de kleedkamer en starten aan de 2de helft van de match.

We starten iets gretiger en konden voor de eerste keer zelf een kloof op het bord zetten.
Jammer dat deze niet lang bleef staan!
Naar het einde toe werd het echter een kat en muis spel, wie kon er aan het langste eind trekken.

Uiteindelijk komt de wedstrijd tot een einde op een 21-21 stand.
Na de wedstrijd waren er verschillende meningen, puntje gewonnen of verloren… Uiteindelijk komt er wel iets mooi voort uit de groep en dat is teleurstelling!
Klinkt misschien heel raar, maar geeft wel aan dat deze groep meer wil en daar kunnen wij mee aan de slag. Afgelopen wedstrijd mag niet vergeten worden, maar moeten we net uit leren en gevolgen aan breien.

Volgende week staat Minerva op het programma dat zijn laatste wedstrijd van Leuven heeft gewonnen.

Weer een pittige partij voor de boeg. Hopelijk nu wel met het gewenste resultaat.

Gof