Weer eens tijd om naar Meeuwen te komen kijken, want de “clash” tussen de nummer 1 en de nummer 2 van de PromoLeague wil natuurlijk niemand missen, ook ik niet.
Als er dan ook nog een “oude” bekende binnenkomt, dan is de avond het extra gezellig.

Ri4a kwam zeer snel uit de startblokken, waar onze fanions, niet direct, een weerwoord (lees goals tegen) (op) hadden en de schrik sloeg om mijn hart “… het zal toch niet waar zijn …, nee joh, Ri4a houdt dit toch nooit vol, zeker? Waarom zijn die supporters zo stil …”

De ruststand was, dan ook, een teleurstellende 5-9!

Het zal ongetwijfeld even “geblazen” hebben in de vergaderzaal, want de onzen begonnen zeer gedreven aan helft 2 en wisten de bordjes vrij snel gelijk te hangen. Tussenstanden heb ik niet (had er niet op gerekend een verslagje te (moeten) schrijven), maar ongeveer halverwege begonnen de supporters zich (eindelijk) positief te laten horen, ze hadden in de gaten dat het tij aan het keren was en “wij” konden gaan winnen.

Het ging “erop en erover” en enkele minuten voor het eindsignaal was de buit binnen: 16-13.

Zaterdag komt de nummer 4 in de rangschikking, Leuven, op bezoek en hebben onze ploegen de kans zich, onder de leiding van onze 2 topcoaches, nòg steviger aan de kop van het klassement te nestelen.
Succes allemaal, ik kijk er alvast naar uit.

MavaRe (onverwacht interim verslaggever, wel leuk)