Rust: 10–19 einde: 22–28

Op papier een makkelijke tegenstander maar we hadden een bepaalde verdediging verwacht en zo bleek ook. Ganda ging soms zelfs op de eerste bal maar vooral op de 2e bal achter en het was maar de vraag of we hiermee om konden.

Onze 1e helft begon vlot met meteen een duidelijk niveauverschil zowel qua spel als doelpunten. Op een bepaald moment scoorden we zeer vlot maar eigenlijk kregen we ze ook weer te makkelijk tegen. Keuzes die gemaakt werden waardoor ze zonder te veel moeite toch ook 10 doelpunten konden maken op 25 minuten. Waar wij in het begin van dit seizoen zo sterk in waren, bleek nu toch niet meer het geval te zijn maar scoren doen we wel zeer vlot.

Tijdens de rust duidelijk gemaakt dat we op dit elan moesten verder gaan en proberen verdedigend de individuele foutjes te beperken.

Zoals verwacht was dit, jammer genoeg, niet het geval. Ook al werden de spelers ervoor verwittigd, toch hebben we weer 1 helft waarbij we niet kunnen doorduwen. Ganda ging in de 2e helft nog iets feller achter spelen en we trapten telkens in die val. Daarbovenop schoten we niet meer met scherp waardoor we de 2e helft verliezen met 12–9.

We moeten echter het positieve ervan zien en dat is wel dat we weer 28 doelpunten maken.

Doelpuntengemiddelde is momenteel 26 voor en 19 tegen wat wel zeer positief is.
Als we op deze manier kunnen blijven verder werken, zijn er zeker mogelijkheden dit zaalseizoen.

2019 is in elk geval al goed afgesloten, hopelijk kunnen we ook in 2020 onze doelstellingen nastreven.