YESS … WE CAN -> YESS, WE DID !!! NIET 1X, NIET 2X, MAAR 3X …..

Bij de aanwerving van ons nieuw trainersduo, Yannick en Glenn, stelden we vanuit TC en Bestuur KAMPIOEN spelen als “wens” maar de hoofddoelstelling was vooral de groep bewuster maken van een juiste sportmentaliteit, spelers individueel beter maken met de focus op ONE TEAM … de resultaten zouden dan wel volgen ….

Dat dit alles reeds het eerste jaar zou gebeuren maakte van afgelopen zondag een absolute vervroegde KERS OP DE TAART !! en wat voor een kers … 3 kersen op 1 taart !!

Kampioen met A, B en C … Wie doet het Meeuwen na!? Geen enkele buitenstaander heeft hier ook maar enige twijfel over: MEEUWEN was deze zaalcompetitie “SIMPLY THE BEST”! Uiteraard waren er goede en minder goede wedstrijden. Hetgeen ons echter vaak naar winst heeft geleid in de moeilijkere momenten was de sterkte van onze bank… Een TOP groep aan goede verdedigers, goede rebounders, goede aanvallers, waaruit onze trainers telkens weer de meest geschikte mix op het veld konden toveren in elke moeilijke situatie.

Daarom … onze gelukwensen en welgemeende proficiat aan de hele selectie voor deze prachtprestatie.

Jullie hebben met z’n allen een grote stap gezet dit seizoen, zowel qua mentaliteit als weerbaarheid, als team… waarvoor zeker “credits” aan ons topduo Yannick en Glenn!

Geniet samen ten volle van deze verdiende titels en van de rust de komende weken om er dan weer voluit voor te gaan want er volgen weer snel nieuwe uitdagingen …

Als “last but not least” onze oprechte dank aan Peter, een TOP-ploegleider die ieders’ hart verovert en steeds weer onberispelijk werk aflevert.
Dank ook aan alle Meeuwen die zich elke thuismatch opnieuw hebben opgeofferd om één van de inmiddels oneindig vele functies te willen invullen.

Annick namens Bestuur en TC