Beste leden, 

De Covid-19 epidemie heeft ons leven de laatste maanden sterk beïnvloed en is tegelijk de pijnlijke bevestiging, dat ondanks de enorme wetenschappelijke en medische kennis, de mens nog steeds bijzonder kwetsbaar is. We kunnen enkel maar hopen dat er snel een vaccin gevonden zal worden.

Intussen wordt ons beroeps-en sociaal leven stilaan terug op gang getrokken. Gelet op deze positieve evolutie, heeft het bestuur, na intern overleg en tevens op vraag van de spelers , beslist om de trainingen terug aan te vatten. Uiteraard dienen de regels van de Nationale veiligheidsraad alsook de richtlijnen uitgevaardigd door de KBKB nageleefd worden. In een afzonderlijke mail zullen betreffende richtlijnen meegedeeld worden. Ook op onze website kunnen ze geraadpleegd worden.

De nodige aankopen om de veiligheid van trainers en spelers te garanderen werden gedaan. Wij willen bij deze onze trainers bedanken dat ze deze toch aanzienlijke verantwoordelijkheid willen nemen.

Spijtig genoeg moet onze kantine nog tot nader order gesloten blijven. Dit betekent dat onze Algemene Ledenvergadering na een nog nader te bepalen datum verplaatst zal worden.

Het hoeft geen betoog dat we als club al heel wat inkomsten hebben moeten missen: geen tapbeurten voor het Sportpaleis, wegvallen van alle competitiewedstrijden, schrappen van het volleybaltornooi  Gelukkig hebben we nog een oorlogskas waar we op kunnen terugvallen , doch we hopen op jullie massale aanwezigheid vanaf het moment de deuren van de kantine terug open mogen.

Namens het bestuur willen we jullie bedanken voor jullie begrip en hopelijk tot binnenkort.

Meeuwen You ‘ll never fly alone.