Meeuwen KV

Korfbalclub

Meeuwen Korfbal

You 'll never fly alone

Meeuwen KV

Rivierenhof Deurne

Meeuwen wint Runner Up Finale

Meeuwen - Temse 17 - 16

Mega Wriemeldag

Een zonnig succes

Veldfinales 2016

Veldfinales 2016 Meeuwen KV

U14

scholieren 2014-15

Wie

  • Jongeren van 13,14 en 15 jaar

Wat

Sportief: The Sky Is The Limit
Andere: Groepssfeer trachten te onderhouden tussen beide selecties (A & B).

Training

Veld

Woensdag 19.30 – 21.00 Vrijdag 18.30 – 20.00

Meeuwen

Meeuwen

Zaal

Dinsdag 19.00 – 20.00

Vrijdag 19.15 – 20.30

Boeckenberg Sportcenter

Hrito - Ruggeveldlaan

Palmares: 
  • Finale zaal 2010
  • Halve finale zaal 2009
  • Halve finale zaal 2008
  • Beker van België 2007
  • Halve finale 2007
  • Finale veld 2007
  • Halve finale zaal 2004
  • Halve finale Beker van België 2004
  • Finale Beker van België 2003
  • Finale veld 2002
Reeks: 
Group type: 
Not a group type