EEN REGENBOOG EN KOUD, ERG KOUD, MAAR TOCH 4 OP 6 ...

In aanloop naar de gezamenlijke skivakantie van de kern, moesten we, afgelopen donderdag 4 april naar Temse. Drie wedstrijden achter elkaar op een avond is niet te doen, dus dankzij de 4 (vier!) kunstgrasvelden op Temse, speelden C en B tegelijk en daarna de A-ploeg.

Volle Ring rond Antwerpen, bij aankomst regen, bij opwarming een mooie regenboog die de weg naar de pot met goud (= overwinningen) wees, weer eens een “officiële” voor de B, zien dat iedereen tegelijk klaar stond en we begonnen eraan.

Wegens geen scout bij de C, ook geen scoreverloop; onze C-ploeg verloor nipt van Temse C:eindstand 15-12.

Onze B-ploeg deed het beter, eindstand 7-12.
Voor Meeuwen scoorden: Janne (1), Charissa (1), Joni (2), Simon (2), Jarne (2P), Niek (2), Lander (1) en nog 1 stip, waarvan ik de maker niet ken ☹

Dan alle aandacht voor Temse A – Meeuwen A, eindstand 15-17.
Een gelijk opgaande wedstrijd, zoals de ruststand van 9-10 aangeeft.

Hard wel, maar dat zijn we gewend van Temse ...,
duwen, trekken, vliegen, elleboogje hier, elleboogje daar, roepen, tieren en Temse onder leiding van hun coach, die nog meer lawaai maakt, dan die van ons, 😊 😊.
Tien penalty’s: wij 5 en zij ook 5.

Naarmate de tweede helft vorderde, werd het spelbeeld steeds bitsiger en de scheids van dienst, moest, dan ook, een paar keer een kaart tevoorschijn halen.
Ook onze Pie, in zijn rol van “beschermheer”, liep tegen een kartonnetje aan.

Vlak voor tijd, bij een stand van 15-15, haalden wij de overwinning binnen via dezelfde Pieter en Taïssa. De 2 punten gingen, in goed verwarmde auto’s, mee naar Deurne.

Scoorden voor Meeuwen A:
Lauri (1), Zahra (3), Lynn (1), Taïssa (1), Jef (3), Vince (P5+2), Pie (1)