Meeuwen KV

Korfbalclub

Meeuwen Korfbal

You 'll never fly alone

Meeuwen KV

Rivierenhof Deurne

Meeuwen wint Runner Up Finale

Meeuwen - Temse 17 - 16

Mega Wriemeldag

Een zonnig succes

Veldfinales 2016

Veldfinales 2016 Meeuwen KV

Routebeschrijving

Accommodatie veld

Ter Rivierenhof
2100 Deurne (Antwerpen)
www.rivierenhof.be

Komende met het openbaar vervoer : Vanaf Antwerpen Rooseveltplaats tram 10, bus 410 - 411 - 412, richting Deurne, tot halte 'Schotensesteenweg'. De poort Rivierenhof ingaan, na 70 meter de hoofdweg oversteken en de dreef volgen. Na 50m komt u op uw linker zijde aan het terrein en de kleedkamers.

Komende uit de richting Gent-Nederland (R1) : afrit Borgerhout nemen in de richting van Deurne tot tweede verkeerslichten, rechtsaf (Herentalsebaan) tot derde verkeerslichten, linksaf (Boterlaarbaan) tot tweede verkeerslichten, nogmaals linksaf en vervolgens onder het viaduct door tot aan de ijsbaan. De ingang recht over de ijsbaan inrijden, het terrein is te bereiken langs het wandelpad achteraan de parking. (zie onderstaande plattegrond)

Komende uit de richting Kempen/Limburg : De autosnelweg E34-E313 volgen tot afrit Wommelgem, Deurne. Richting Deurne volgen tot aan A. Van De Wielelei (links Makro, rechts Shopping Center Wijnegem), linksaf tot aan de eerste verkeerslichten. Linksaf op Ruggeveldlaan. 100 meter verder bevindt zich de ingang Rivierenhof (recht over ijsbaan), deze inrijden. het terrein is te bereiken langs het wandelpad achteraan de parking. (zie onderstaande plattegrond)

Ligging clubhuis en velden

Wegbeschrijving clubhuis

Acommodatie zaal       

Boeckenberg Sportcenter
Grensstraat 9
2100 Deurne (Antwerpen)
info [at] boeckenberg-sportcenter [dot] be       

Komende met het openbaar vervoer : Buslijn 19 of 244 (vanaf Rooseveltplaats Antwerpen) tot halte Grensstraat/Fort III straat. Wandel de Grensstraat in en na 50 meter bevindt zich het Boeckenberg Sportcenter aan de linkerkant.

Komende per auto uit alle richtingen Kleine Ring rond Antwerpen R 1 afrit Borgerhout (nr.3). Volg de richtingwijzers Deurne-Zuid tot verkeerslichten kruispunt Luitenant Lippenslaan/ Dokter Van de Perrelei. Aan de eerste verkeerslichten (links van de straat ligt Café De Nieuwe Mugge) sla rechtaf Dokter Van de Perrelei 300 m. Aan de rotonde schuin links (225°) Arthur Matthyslaan in (en steeds rechtdoor) Jozef Verbovenlei volgen. Aan verkeerslichten (kruispunt met tramlijn Boekenberglei) neem rechtsaf Boekenberglei tot aan de verkeerslichten met de Drakenhoflaan. Sla linksaf en volg de Drakenhoflaan tot aan het verkeersplein ter hoogte van de Mortselsteenweg. Vervolg rechtdoor (Borsbeeksteenweg) tot aan de verkeerlichten aan het kruispunt met de Grensstraat (Café Poney Pub). Ga hier linksaf de Grensstraat in. Na 50 meter aan de linkerkant bereikt u het Boeckenberg Sportcenter. Er is een parking voor 50 wagens aan de ingang van het Sportcenter. Voor grote activiteiten is er tijdens de weekend en ‘s avond parkeergelegenheid op de parking Carrefour.

Komende per auto van E34/E313 uit alle richtingen, afslag 18 – Wommelgem nemen. Aan het rondpunt de richting Deurne volg de militaire baan (Autolei). Aan de verkeerslichten met de Herentalsebaan rechtdoor de militaire baan (Frans Beirenslaan) blijven volgen. Aan de kruising met De Robianostraat (centrum Borsbeek – Carrefour met Quick restaurant) aan de verkeerlichten rechtsaf. Aan de volgende kruising met verkeerlichten bevindt zich de Grensstraat (Café Poney Pub). Sla hier rechtsaf de Grensstraat in. Na 50 meter aan de linkerkant bereikt u het Boeckenberg Sportcenter. Er is een parking voor 50 wagens aan de ingang van het Sportcenter. Voor grote activiteiten is er tijdens de weekend en ‘s avond parkeergelegenheid op de parking Carrefour.