Meeuwen KV

Korfbalclub

Meeuwen Korfbal

You 'll never fly alone

Meeuwen KV

Rivierenhof Deurne

Meeuwen wint Runner Up Finale

Meeuwen - Temse 17 - 16

Mega Wriemeldag

Een zonnig succes

Veldfinales 2016

Veldfinales 2016 Meeuwen KV

Meeuwen stelt voor: Multimove voor kinderen

Multimove

“Multimove” is een project dat tot stand is gekomen door een samenwerking tussen verschillende Vlaamse sportfederaties. Zij hebben een pakket samengesteld dat kinderen tussen 3 en 8 jaar gevarieerd laat bewegen. Dit ten voordele van hun algemene ontwikkeling.

Regelmatig, doelbewust en gevarieerd bewegen is belangrijk voor de groei en de ontwikkeling van kinderen. Dit helpt hun conditie te verbeteren, sterke botten en spieren te ontwikkelen, evenwicht en coördinatie te verbeteren, lenigheid te ontwikkelen, … Ook op sociaal vlak biedt deze manier van bewegen veel voordelen: nieuwe vriendjes maken, succeservaringen opdoen, concentratie verhogen, zich goed voelen, zich ontspannen en PLEZIER MAKEN !

Meeuwen korfbal kan met plezier zeggen dat wij (momenteel) de enige korfbalclub in het Antwerpse zijn die Multimove kan en mag aanbieden. Enkele trainers hebben hiervoor een speciale opleiding gevolgd.

Eind augustus zijn onze kabouters met veel enthousiasme begonnen met Multimove. Tijdens deze trainingen staat niet altijd het korfballen centraal. Het is de bedoeling om alle spieren in heel ons lichaam te ontwikkelen met verschillende materialen en verschillende oefeningen.

Voor meer informatie of vragen kan je terecht bij Kimmy (trainster kabouters) of op: www.multimove.be