Meeuwen KV

Korfbalclub

Meeuwen Korfbal

You 'll never fly alone

Meeuwen KV

Rivierenhof Deurne

Meeuwen wint Runner Up Finale

Meeuwen - Temse 17 - 16

Mega Wriemeldag

Een zonnig succes

Veldfinales 2016

Veldfinales 2016 Meeuwen KV

Laatste zaalwedstrijden

Onze A-ploeg vecht hard voor het behoud in de TopkorfbalLeague en kan onze steun zeker gebruiken. Op zaterdag 22/2 spelen we onze laatste thuiswedstrijd tegen Sikopi en daar willen we een groot feest van maken.

De bedoeling is om de ganse tribune te vullen en liefst zoveel mogelijk rood en zwart te kleuren. Er wordt een speciaal Meeuwenvak voorzien en naar analogie met de Duiveluitdagingen, willen we ook de Meeuwenuitdaging in het leven roepen. Bij het vervullen van een aantal voorwaarden verwachten we een tegenprestatie van de spelers. Meer details in het clubblad van volgende week.

De avond zal ook geanimeerd worden, door een zeer goede dansgroep, en na de laatste wedstrijd worden er, ook nog, enkele mooie prijzen toegekend aan de best verkleedde, de luidste en de meest positief aanmoedigende supporter en het beste supporterskoppel. Dus veel redenen om aanwezig te zijn in rood en zwarte kleuren!

Voor de toegang van de wedstrijden van -25, C, B, A geldt een éénmalig verlaagde inkomprijs van 3,00 € i.p.v. 7,50 €, op voorwaarde dat het inkomticket van AKC-Meeuwen, van nu zaterdag, kan voorgelegd worden aan de inkom, of door in het zwart/rood gekleed naar de wedstrijden te komen kijken. Dus reserveer, zeker, zaterdag 22/2 in je agenda en maak er mee een onvergetelijke avond van in rood en zwarte kleuren.