Meeuwen KV

Korfbalclub

Meeuwen Korfbal

You 'll never fly alone

Meeuwen KV

Rivierenhof Deurne

Meeuwen wint Runner Up Finale

Meeuwen - Temse 17 - 16

Mega Wriemeldag

Een zonnig succes

Veldfinales 2016

Veldfinales 2016 Meeuwen KV

Jurgen Frensch, volgend seizoen coach van Meeuwen !

Jurgen Frensch

In onderling overleg, is besloten dat Meeuwen K.V., eind dit seizoen, de samenwerking met Roelant Van Heijningen, beëindigt. Onze dankbaarheid gaat uit naar Roelant (en Annick), voor de afgelopen 3 seizoenen, waar we toch, met veel voldoening, op terugblikken. Vooral de promotie naar TopLeague, 2 jaar geleden via Lotto-Arena, in een propagandawedstrijd tegen AKC en de, onverwachte, kruisfinale, van vorig zaalseizoen, zijn, mede, hun verdienste. Hier mogen zij terecht heel fier op zijn.

Voor de huidige mindere resultaten in de lopende zaalcompetitie, wordt Roelant zeker niet als hoofdverantwoordelijke geduid. Wel denken we dat de tijd rijp is om, via een andere invalshoek, de talentvolle groep opnieuw te stimuleren, in hun verdere ontwikkeling.

Drievoudig coach van het jaar, Jurgen Frensch, neemt, volgend seizoen, de fakkel over. Na een pauze van twee seizoenen was de korfbalcoachmicrobe blijkbaar te groot en keert Jurgen Frensch terug in de korfbalwereld. Jurgen Frensch behaalde zowel met Riviera, als Scaldis diverse titels. IN 2005, 2009 en 2010 werd hij uitgeroepen tot “coach van het jaar”.

Uit tal van aanbiedingen koos Jurgen Frensch dus uiteindelijk voor Meeuwen. “… Meeuwen stond mee op de eerste rij om aan een concrete samenwerking te beginnen. Een jonge en gemotiveerde groep komt, misschien op het juiste moment, aankloppen om, met vol geëngageerd dynamisme, verder aan hun toekomst te bouwen. Dat ze, op dit moment, nog niet de juiste “schwung” en bijval hebben en, nog steeds, op een degradatieplaats staan, schrikt me niet af. Het is nu aan de groep om de samenwerking met Roel en Annick, die toch een zeer goed parcours hebben afgelegd, in schoonheid af te sluiten en hen te bedanken met wat niemand nog voor mogelijk acht, n.l. een verlengd verblijf in de TopLeague.
Van mij mag het nu al augustus zijn …”

Aldus Jurgen Frensch in een commentaar aan Korfbal Krant.

Bronnen: Technisch comité Meeuwen en Korfbal Krant